jan
Saopštenje za medije

Zillion Film najavljuje saradnju sa Videomite

Beograd / Istanbul, 5. januara 2021. – Zillion Film, jedna od najvećih producentskih kuća u Srbiji, predvođena poznatim glumcem Lazarom Ristovskim, najavio je novo partnerstvo sa kompanijom Videomite, vodećom Turskom kompanijom za distribuciju VOD-a i prikupljanje YouTube sadržaja. Uz pomoć Videomite, Zillion Film će napraviti svoj opsežni katalog filma dostupan globalno na platformama kao što su Amazon Prime, Google Play, Apple TV i njihovom YouTube kanalu.

– Razlog zašto smo se odlučili za partnerstvo sa Videomite je taj što imaju skoro 10 godina iskustva u upravljanju sadržajem najveće turske produkcijske kuće i TV kanala. Veoma smo zadovoljni što možemo iskoristiti to znanje da projekti Zillion filma dođu do nove publike. – rekao je Lazar Ristovski u izjavi.

– Srbija i zapadni Balkan su nam veoma zanimljivi, a i mi smo veoma uzbuđeni što širimo svoj trag u ovim zemljama. Saradnja sa Zillion filmom je sjajan početak i raduje me da njihove fimove učinim dostupnim u što većem broju zemalja. Imamo strašan rast na VOD tržištu i želja za dobrim i novim sadržajem je sve veća. Verujemo da će filmovi Zillion Filma biti sjajan dodatak ponudi globalnih VOD igrača. – rekao je Dilek Telkes, osnivač i izvršni direktor kompanije Videomite.

Zillion Film je osnovan 1996. godine u Beogradu, Srbija, i do sada je dobio više od 100 nagrada za igrane filmove i TV serije. Njegov generalni direktor, Lazar Ristovski, jedan je od najpoznatijih glumaca, a ujedno je i producent, reditelj i pisac.

 

Videomite je, između ostalih platformi, direktan partner sa Netflix, Google / YouTube, Amazon, Apple i ima uspešne rezultate povećanje prihoda i rast internetskih zajednica za glavne proizvođače i emiteri kao što su Discovery, Besiktas Kultur Merkezi, Arzu Film, Most Production, Nulook. Kao jedan od najvećih i najuspešni YouTube Enterprise partneri u EMEA regionu, sa više od 500 kanala na njihovoj mreži, Videomite je nagrađen brojnim zlatnim i srebrnim Play Buttons.

Related Posts

Leave A Comment

Izaberite jezik
Choose a language