jun
Saopštenje za medije

DOBITNICI 6. RAVNO SELO FILM FESTIVALA

25. juna je završen internacionalni 6. RAVNO SELO FILM FESTIVAL prvog i drugog filma.
Ove godine je završen i dugo očekivani Dom kulture u Ravnom Selu, a zvanično otvaranje je do kraja godine.

1.  Zlatni klip za najboljeg reditelja uz novčanu nagradu u iznosu od 1.500 EUR pripao je Nini Ognjenović za film OVUDA ĆE PROĆI PUT.

2.  Zlatni klip za najbolji film i novčana nagrada u iznosu od 1.000 EUR dodeljena je za film TRAG DIVLJAČI reditelja Nenada Pavlovića.

3.  Zlatni klip za najbolji film po izboru publike i nagrada u iznosu od 500 EUR dodeljena je za film INDIGO KRISTAL reditelja Luke Mihailovića.

4.  Zlatni klip za najbolji dokumentarni film uz novčanu nagradu u iznosu od 500 EUR dodeljena je za film WILL YOU LOOK AT ME reditelja Shuli Huang. U istoj kategoriji dodeljeno je i specijalno priznanje za najbolji dokumentarni film MOJ CRVENI FILM, reditelja Nenada Pržulja.

5.  Plaketa „Prvi metar“ za najbolji studentski film uz novčanu nagradu u iznosu od 500EUR dodeljena je Sari Radusinović za film KAD ZABORAVIŠ JULI. U istoj kategoriji Specijalno priznanje za najbolji studentski film pripalo je Vidi Jović za film DUNAVSKI PARK.

 I ove godine je zvanični žiri dodelio nagradu GORKI LIST za najboljeg mladog glumca/glumicu Festivala u novčanom iznosu od 1.000 EUR, a nagrada je pripala NEVENI NERANĐŽIĆ za ulogu Manje u filmu MANJA.

Related Posts

Leave A Comment

Izaberite jezik
Choose a language